Основні характеристики та переваги автомобіля Honda CR-V

10.12.2021

Honda CR-V є одним із найпопулярніших кросоверів середнього розміру на ринку сьогодні, і це, ймовірно, буде на довгі роки. І чому б ні?

Його розмір підходить практично для будь-якої сім’ї з чотирьох осіб і одиноких людей, в ньому багато місця для зберігання речей і вся потужність, яка вам коли-небудь знадобиться. Це чудова формула для створення автомобіля-переможця, але що ще робить Honda CR-V такою популярною?

Honda CR-V універсальний завдяки своїй економіці палива.

Honda CR-V 2020 року має всю потужність, необхідну для повсякденної їзди. Кожен CR-V стандартно поставляється з 1,5-літровим двигуном з турбонаддувом, який видає 190 кінських сил та 179 фунт крутного моменту і може розвивати швидкість до 28 миль на галон у місті та 34 на шосе.

Якщо вам потрібна більш висока економіка палива, ви завжди можете вибрати модель Honda CR-V Hybrid, яка оснащена 2,0-літровим чотирициліндровим двигуном, підключеним до двох електродвигунів. Водночас гібридна трансмісія видає 212 кінських сил і може отримати 40 миль на галон у місті та 35 миль на галон на шосе.

Стиль Honda CR-V підходить кожному

Хоча Honda CR-V може виглядати не так елегантно, як Mazda CX-5, і не так міцно, як Toyota RAV4, можна впевнено сказати, що її стиль може задовольнити практично всіх. Honda переробила CR-V у 2017 році, надавши їй сміливіші крила і більш рельєфну передню та задню частину, і схоже, що це окупилося з лишком. Враховуючи, що у 2017 та 2018 роках бренд продав понад 756000 одиниць, після редизайну, ми припускаємо, що споживачам він сподобається. Зрештою, це досить безпечний дизайн, який, ймовірно, добре виглядатиме ще довгі 10 років.

CR-V надійний

Незважаючи на деякі проблеми з ранніми моделями 2017 та 2018 років, нинішнє покоління Honda CR-V виявилося надійним. За 2017 модельний рік зареєстровано 293 скарги, за 2018 модельний рік – 152, в основному через проблеми з двигуном, пов’язані з розведенням масла. З того часу Honda відреагувала на проблему, запропонувавши розширені гарантії на трансмісію та оновлення програмного забезпечення, щоб автомобіль швидше прогрівався в холодну погоду, що, схоже, допомогло. До моделей 2019 та 2020 років претензій набагато менше.

Honda CR-V – універсальний виконавець.

Зрештою, причина, з якої Honda CR-V була настільки популярна протягом багатьох років, полягає в тому, що це один з найкращих універсальних автомобілів, які ви можете купити на ринку нових і вживаних автомобілів. У ній достатньо місця для п’яти дорослих та всіх їх речей, достатньо потужності та паливної економічності, щоб доставити вас куди завгодно, а також надійності, щоби прослужити довгі роки. Тим самим Honda довела, що знає дещо про створення одного з найкращих кросоверів середнього розміру.

Купити автомобіль можна у офіційного дилера в Україні https://honda.ua/cars/hr-v-sport/.

Похожие статьи
Добавить комментарий

Капча загружается...