Що потрібно знати про новий Citroen Berlingo: його головні особливості та переваги

15.02.2022

Citroen Berlingo світлий та просторий у середині, є багато місця для зберігання.

У Berlingo використовується інформаційно-розважальна система від легкових автомобілів Citroen.

Комфортне сидіння

У салоні Берлінго Сітроен ви виявите орієнтовану на водія приладову панель, на якій домінує великий інформаційно-розважальний екран. У Berlingo легко влаштуватися зручно. Важіль перемикання передач встановлений високо на центральній консолі, що забезпечує легкий доступ до нього, а електронне ручне гальмо звільняє місце в середині салону, де встановлені два сидіння, і позбавляє від незручного пошуку важеля на тримісних моделях. Сидіння міцні і здаються такими, що підтримують, тому водієві і пасажиру буде зручно на далеких відстанях.

Багажник Сітроен Берлінго

Citroen разом з Peugeot та Vauxhall заявляють, що в цьому Berlingo найкращий у своєму класі об’єм для зберігання речей, до 113 літрів місця для речей у кабіні. Він розподіляється між невеликим ящиком рукавички, великими дверними відсіками, полицею над передніми сидіннями, ящиком на приладовій панелі, досить великим для середнього ноутбука, де зазвичай повинна бути пасажирська подушка безпеки (вона переміщена на дах), і ще одним ящиком поверх багажника.

Також є невеликий лоток, що ідеально підходить для мобільного телефону (тут доступна бездротова зарядка), розташований прямо під елементами управління опалення та вентиляцією, щоб ваші цінні речі були заховані.

Технології нового Citroen Berlingo

У Berlingo використовується мультимедійна система з великим 8,0-дюймовим сенсорним екраном.

Його розташування дозволяє легко дістатися до нього, і він контролює все, від супутникової навігації та радіо до телефону та загальних налаштувань автомобіля. Набір невеликих елементів керування вентиляцією кондиціонера знаходиться під екраном.

Задня видимість завжди є проблемою для фургонів, і хоча більшість водіїв швидко змиряються з цим, виробники фургонів все частіше звертаються до технологій, щоб спробувати поліпшити ситуацію. Таким чином, крім звичайних моніторів сліпих зон, Berlingo доступний з системою камер, яка поєднується з 5,0-дюймовим екраном, який знаходиться там, де звичайне дзеркало заднього виду. Після натискання кнопки це дає вам вид на дорогу позаду або вид на пасажирську сторону фургона, будь-який вид можна залишити постійно включеним.

Citroen називає свою версію цієї системи Surround Rear Vision, а в комплектацію також входять передні та задні датчики паркування, задня камера має друге налаштування, яке дозволяє їй працювати і як паркувальна камера.

Ці фургони також мають бути доступні з автоматичним датчиком попередження про навантаження.

На Berlingo доступно цілих 20 систем допомоги водієві – це більше, ніж будь-коли було доступно на одному з комерційних автомобілів Citroen, що свідчить про хороший рейтинг безпеки.

Похожие статьи
Добавить комментарий

Капча загружается...