Як вести облік товарів на підприємстві та чому важливо робити це правильно

11.05.2023

Облік товарів потрібно практично будь-яким підприємствам, організаціям, які мають товарообіг. Цей процес має враховувати законодавчо-нормативні вимоги, відповідати прийнятій бухгалтерській звітності.

Найкращим варіантом стане використання спеціалізованих програм. Щоб розібратися у питанні, варто дізнатися більше інформації на https://h-profit.com/ua/.

Функціональні можливості програми

Сервіс HugeProfit надає можливості системи взаємовідносин з клієнтами, яка називається CRM, для підприємців та компаній будь-якої форми власності. Ця програма не залежить від величини бізнесу, підійде найменшим підприємствам та великим компаніям.

Завдяки різноманітним тарифним планам, де поділ іде за показниками кількості місячних продажів та видів товарів, будь-який клієнт може підібрати собі найбільш оптимальний варіант.

Серед функціональних можливостей, що включають облік продажу товарів, є:

  1. Робоча панель, де всі складові бізнесу представлені зрозумілим та простим інтерфейсом.
  2. У розділі «Продажі» будуть знаходитися всі відомості про проведені дії, завдяки фільтрам та системі пошуку можна швидко знайти будь-яку інформацію без втрати даних.
  3. Є розділ по клієнтам, де вказані будь-які характеристики та перераховуються факти взаємодії із зазначенням конкретних даних.
  4. Розроблено та постійно ведеться система платежів, що враховує всі проведені угоди.
  5. Є розділ з постачання, де вноситься актуальна інформація за цінами та іншими параметрами.
  6. Є можливість створити розділи для складу, якщо він використовується у діяльності компанії.
  7. Програма може інтегруватись з різними сервісами, включаючи роботу з маркетплейсами.
  8. Для розуміння всіх особливостей варто дізнатися більше про програму на https://h-profit.com/ua/landing/accounting-software.

Переваги

Сервіс простий для розуміння та оволодіння персоналом, допомагає виключити помилки в обліку товарів та правильно формувати всю документацію підприємства, організації. Тарифи доступні для індивідуальних підприємців, невеликих компаній, проте сервіс буде корисним будь-яким фірмам, які ведуть товарообіг. Не потрібно спеціальної бухгалтерської освіти, щоб опанувати додаток.

Забезпечується конфіденційність даних та високий рівень безпеки проведення будь-яких робіт за допомогою сервісу. Існує технічна підтримка та супровід на будь-якому етапі використання системи. Є варіанти для роботи з мобільними пристроями.

Похожие статьи
Добавить комментарий

Капча загружается...