До якої організації звернутися, якщо вам терміново необхідні гроші

19.12.2022

Нерідко люди стикаються з певними фінансовими труднощами. Потреба в грошових коштах може виникнути з різних причин: необхідність в дорогій покупці, в лікуванні, або в отриманні коштів на проживання.

Саме тому сьогодні особливим попитом користуються послуги еластичного кредитування від компанії VIASMS.lv, про яке і пійде мова далі в статті.

Еластичне кредитування

Еластична позика — тип кредитування, який пропонує сервіс VIASMS.lv. Головне достоїнство такого типу кредитування полягає саме в його еластичності. Тобто, сервіс пропонує своїм клієнтам мінімальний по всьому ринку щомісячний платіж, мінімальний розмір якого досягає 3 євро.

Отже, кожен клієнт VIASMS.lv отримує можливість самостійно вибирати суму і період погашення заборгованості, відштовхуючись від мінімального розміру щомісячних виплат. Період, протягом якого клієнт може погасити свою заборгованість, варіюється в межах 61 дня – 10 років. Визначення терміну погашення боргу визначається фінансовими здібностями позичальника.

Також сервіс VIASMS.lv дозволяє клієнтам достроково погашати борг, оплачуючи відсотки лише за ті місяці, протягом яких він користувався кредитними коштами. Гранична кредитна ставка сягає 5 тисяч євро.

Щоб оплатити позику, клієнту необхідно визначитися з найбільш зручним для нього методом оплати кредитування, наприклад, щомісяця виплачувати невелику суму заборгованості, або відразу повернути весь борг.

Якщо в момент оплати позичальник внесе суму, яка перевищує мінімальний платіж, який він встановив у момент оформлення кредиту, він отримує можливість досягти економії на процентній ставці, зменшуючи, тим самим, розмір кредиту і період виплати займаних коштів.

Як отримати?

Щоб отримати еластичний кредит від VIASMS.lv, необхідно виконати кілька простих дій:

  1. Перейти на офіційний сайт сервісу.
  2. Пройти реєстрацію, вказуючи всі запитувані дані.
  3. Вибрати суму позики в розділі розташування калькулятора і клікнути на функцію «подати заявку».
  4. Підтвердити реєстрацію, вказуючи отриманий по СМС код.
  5. Отримати позику.

Окремо варто відзначити, що в момент отримання позики позичальникові необхідно провести ідентифікаційний платіж, розмір якого досягає 0,01 Євро. Такий платіж необхідний для надійної ідентифікації банківського рахунку клієнта VIASMS.lv, а також для відправки грошових коштів на його карту.

Похожие статьи
Добавить комментарий

Капча загружается...