Які бойлери на 50 літрів вважаються кращими: корисні поради щодо їх вибору

09.01.2024

Водонагрівач — це вірний помічник кожної людини. Але до питань його вибору необхідно поставитися максимально відповідально.

Дізнайтесь подробиці на https://vikna.tv/styl-zhyttya/krashhyj-bojler-na-50-litriv-perevireni-modeli-ta-yak-obraty/ про бойлери на 50 літрів, які дуже потрібні в наш час. Вони ідеально підходять сім’ям, де не більше трьох осіб. Розглянемо рейтинг такого обладнання докладніше, щоб ухвалити правильне рішення.

Atlantic Steatite Cube Slim VM 50 S3 C 1500W

Відмінний водонагрівач на 50 літрів води. Його дизайн стильний та сучасний, європейська збірка високоякісна, термін служби бойлера тривалий. Ви можете встановити оптимальну температуру нагрівання рідини, перегрів агрегату виключено. У ньому використаний сухий ТЕН, який має високий рівень надійності та відмінну якість.

Ariston SG1 50 V

Ще один водонагрівач на 50 літрів, який має гарну якість. ТЕН в даній моделі відкритий, тому вода буде нагріта лише за 45 хвилин.

Крім того, в конструкції є індикатор, який дозволить стежити за функціонуванням обладнання. Для виготовлення бака використана міцна сталь, покрита шаром емалі та срібла. Також є шар термоізоляції, який не дає воді надто швидко остигати. Ви не будете переплачувати на електричній енергії, оскільки включення та відключення агрегату не надто часті.

Willer Grand EV50DR

Чудовий бойлер на 50 літрів, зовнішній вигляд якого стильний. У ньому два сухі ТЕНи, які відрізняються один від одного рівнем потужності. Завдяки цьому вода нагріватиметься в стислий термін до оптимального температурного режиму. Є анод, виконаний з магнію, який не дозволяє іржі торкнутися важливих частин агрегату. Ручка механічна, що значно полегшить процес керування водонагрівачем. Також передбачено режим ЕКО, що робить водні процедури безпечними та комфортними.

Electrolux EWH 50 Formax

Бойлер має відмінний рівень якості, він максимально надійний. Встановити його можна як у вертикальному, так і горизонтальному положенні. Форма водонагрівача прямокутна, виріб трохи подовжений. В агрегаті є два ТЕНи сухого типу, керування ним здійснюється в механічному режимі, що дуже зручно.

Atlantic O’Pro Slim PC 50

Внутрішня поверхня сталева обладнання, матеріал покритий емаллю і титаном для захисту від корозії. Занурений нагрівач із міді значно прискорює досягнення водою необхідної температури. Є і кожух, виконаний з поліуретану, тому рідина не буде остигати занадто швидко. Її температура залишиться стабільною, оскільки холодний та гарячий ресурс не перемішуватимуться.

Вам варто звернути увагу на вищезгадані моделі бойлерів. Кожен із типів обладнання гарантує комфорт експлуатації!

Похожие статьи
Добавить комментарий

Капча загружается...