Особливості проходження медичної реабілітації у Aybolit: що треба знати

02.06.2023

Медичні курси реабілітації — це місце, де людині допомагають подолати страхи, повернутися до звичного способу життя.

До поняття реабілітації входять психічна, фізична та соціальна допомога в адаптації.

Подробиці про реабілітацію

Медична реабілітація Aybolit пропонує весь спектр послуг з медичного обслуговування та психологічної допомоги людям після травм, операцій та захворювань. Послуги центру спрямовані на те, щоб максимально відновити фізичний стан та виправити психологічний. Для кожного пацієнта індивідуально розробляються програми відновлення.

До курсу реабілітації входять масажі, лікувальна фізкультура, фізіотерапія, заняття з психологом. Мета всіх занять — поліпшити рухливість і працездатність м’язів, зменшити біль, повернути координацію руху і зробити все, щоб постраждалий зміг якнайшвидше повернутися до колишнього ритму життя. одужанню, а клімат Карпат та лісу стануть найкращим рішенням для цього.

Види реабілітацій

За такою реабілітацією звертаються спортсмени, які зазнали травм або люди після операцій. У спортивному відновленні передбачені фізіотерапія, електром’язова стимуляція, масаж та послуги мануального терапевта, терапія з використанням кисню та ін.

Дуже часто потрібна реабілітація для людей після інсульту та інфаркту. Ця програма розроблена відновлення серцево-судинної системи, а види процедур у кожному разі підбирається індивідуально, залежно стану пацієнта. Людям після інсульту потрібен особливий підхід, щоб відновити порушені функції в організмі та допомогти у соціальній адаптації.

Реабілітація також важлива після переломів та травм. Оскільки займатися повноцінним спортом не можна, курс реабілітації допоможе відновити кістки і поступово поверне людину до колишнього життя. Тут важливо зменшити негативний вплив від перелому та допомогти кісткам швидше зміцніти.

Крім цього, за реабілітацією можуть звертатися люди після черепно-мозкової травми, після протезування кінцівок, хірургічного втручання, Ковід-19 та інших захворювань. Кожен випадок унікальний і центр Aybolit допомагає підібрати ідеальну програму відновлення організму навіть після найважчих випадків. Тут працюють лише досвідчений медперсонал та найкращі психологи.Тільки кваліфікований персонал допоможе подолати труднощі у відновленні та реабілітації. Медична реабілітація Aybolit — це гарантія швидкого відновлення.

Похожие статьи
Добавить комментарий

Капча загружается...