Куди звернутися, якщо вас цікавить послуга кодування від алкоголізму

17.10.2023

В наш час багато людей страждає від такої залежності, як алкоголізм. Ця пагубна звичка негативно впливає на якість життя, тому що алкоголік втрачає роботу та зв’язки з близькими.

Якісне кодування від алкоголю у Вінниці дуже популярне, адже це можливість раз і назавжди позбутися залежності. Воно проводиться в відповідності до деяких етапів, кожний з яких грає важливу роль.

Підготовка до кодування

Створюється та закріплюється мотивація. Якщо людина не бажає лікуватися, то не можна робити це насильно. Знайшовши для залежного мотивацію, можна переходити до наступних кроків підготовки. Це огляд та первинна консультація, виявлення протипоказань для кодування, підбір методу кодування, отримання письмової згоди. Після цього пацієнта відправляють до стаціонару.

Детоксикація

Потрібно, щоб людина відмовилася від алкоголю хоча б на три дні, щоб з організму вийшли продукти розкладу етанолу. Але запійні алкоголіки не можуть добровільно кинути спиртне. Саме тому може знадобитися детоксикація крапельницею. Препарати позбавлять від похмілля, дозволять оновити баланс рідини та цінних мікроелементів у організмі. Лікувальний комплекс складається з панагіну, фізраствору, сульфату магнію та багатьох інших медикаментів.

Медикаментозне кодування

В даній ситуації хворому вводять препарат, вшиваючи його під шкіру або ж роблячи ін’єкцію. Процедура проводиться одноразово, вона ефективна на будь-якій з стадій алкоголізму. Ефект буде дійсно довгим, можна зняти блокування в разі необхідності.

Психологічне кодування

Воно проводиться, якщо пацієнт страждає від індивідуальної непереносимості медикаментів. Психологічне кодування представляє собою потужну мотивацію, високу впливовість, абсолютну довіру до спеціаліста. На практиці можуть використовуватися такі методи, як Довженко та Рожнова. Якщо людина націлена на повернення до тверезого життя, то результати такого кодування будуть дійсно ефективними. В інших випадках воно, нажаль, не допоможе.

Завершальний етап – це закріплення результату. Пацієнту пропонують терапевтичну дозу алкоголю. Людина впевниться в тому, що спиртне більше не приносить задоволення, а призводить до дискомфорту. Виникне нудота, буде боліти голова, розвивається тахікардія. У майбутньому людина точно замислиться, чи брати до рук келих зі спиртним, або ж варто перебороти тягу та залишитися в тверезому стані!

Похожие статьи
Добавить комментарий

Капча загружается...