Як виглядати стильно цього року: корисні поради для чоловіків

06.06.2023

Актуальні тенденції у світі чоловічої моди представлені речами, що можуть змінюватися від сезону до сезону.

Але є й те, що рідко виходить з моди й залишається затребуваним декілька сезонів поспіль.

Бугатті в Україні пропонує декілька ідей щодо стильних трендів у чоловічому одязі, які залишаться популярними у 2023 році:

  1. Використання натуральних тканин, таких як льон та бавовна, у виробництві чоловічого одягу.
  2. Яскраві кольори та принти на футболках та інших елементах одягу.
  3. Класичний стиль у поєднанні зі спортивними елементами, наприклад, класичний костюм зі спортивними кедами. Стильні та зручні варіанти брендового взуття та одягу для чоловіків легко підібрати на https://bugatti-fashion.com.ua/ru/.
  4. Широкі брюки з високою талією та довгі сорочки. Широкі штани або моделі прямого крою забезпечують комфорт і зручність під час носіння. Оптимально обрати варіанти з легких і дихаючих матеріалів. Моделі з манжетами внизу зручно носити кожен день. Такі штани можуть бути з джинси, бавовни або льону.
  5. Класичні вітрівки та бомбери з яскравими деталями. Бомбери з додатковими кишенями, забарвленнями на молніях, візерунками на підкладці або з елементами декору, які додають більше індивідуальності та стилю.
  6. Чоловічі сумки та аксесуари з натуральної шкіри. Варіанти стриманих кольорів — must have на кожен день.
  7. Шарфи з геометричними візерунками та яскравими кольорами. Гарно поєднувати такі речі з нейтральним за відтінком пальто або курткою.
  8. Моноколірні образи, де весь одяг має один колір або відтінок.

Моноколірні образи — це один з трендів в чоловічій моді, який може бути стильним та елегантним. Ось декілька ідей моноколірних образів для чоловіків:

  1. Чорний: чорний костюм у поєднанні з чорною сорочкою та чорні черевики, може створити враження строгості та елегантності.
  2. Білий look: білий костюм з сорочкою та черевиками такого ж кольору додає образу свіжості та легкості. Таке убрання можна доповнити кольоровими аксесуарами.
  3. Синій: синій костюм, який складається з темно-синього піджака, блакитної сорочки та темно-синіх штанів зробить акцент на вишуканості та класичній елегантності.
  4. Сірий образ: костюм, де поєднується сірий піджак, сіра сорочка та штани матимуть виважений вигляд.

Варто зазначити, що це лише деякі ідеї, які допоможуть залишатись у тренді цього сезону. Актуальні речі можуть швидко змінюватися, тому краще слідкувати за новинами в галузі моди та відстежувати останні тренди.

Похожие статьи
Добавить комментарий

Капча загружается...