Чому варто обрати MPClinic, якщо вам потрібна консультація гінеколога

22.03.2024

У гінекології часто доводиться вдаватися до хірургічного втручання. Будь — яка операція-це ризик, тіло після неї відновлюється довго, а на шкірі залишаються шрами.

Причому симптоми, що призводять в результаті до операції, можуть здаватися нешкідливими — головний біль, підвищена стомлюваність. MPClinic запевняє: хірургія може бути іншою.

Перевага

Малоінвазивні хірургічні методи менше травмують тіло в порівнянні зі стандартними. Вони проводяться через невеликі розрізи або проколи, навіть через природні отвори. Ефективністю не поступаються більш звичним методикам, але втручання в організм маленьке, значить, операція переноситься легше. Реабілітаційний період зовсім інший-проходить коротше, не так болісно. Жінка швидше відновлюється і краще себе почуває.

Оскільки реабілітація легша, не потрібні потужні підтримуючі препарати. Найчастіше у них багато неприємних побічних ефектів, які заважають організму нормально функціонувати. Без сильнодіючих засобів безпечніше.

Шрами після малоінвазивних операцій маленькі, непомітні. Їх легко замаскувати або звести. У багатьох випадках шрамів і зовсім не залишається, що багато хто вважає величезною перевагою малоінвазивної хірургії.

Вид

Точний тип втручання визначає консультація гінеколога. Можливо, операція зовсім не буде потрібно.

Гістероскопія. Гістероскоп-різновид ендоскопа-вводиться в організм під загальним наркозом. Гістероскопія дозволяє досліджувати стан матки, її шийки, інших внутрішніх органів. Заодно можна взяти зразки тканин для дослідження, провести деякі лікувальні процедури. В середньому гістероскопія займає півтори години.

Лапароскопія. Малоінвазивна операція, яку хірург проводить через прокол або невеликий розріз. Відеокамера, поміщена всередину, знімає те, що відбувається в подробицях, так що наосліп орудувати не доводиться; метод не менш точний, ніж звичайна хірургічна операція.

Інтимна контурна пластика. Не настільки інвазивна, як стандартна пластика, переноситься легше. Швидка і ефективна корекція невеликих зовнішніх недосконалостей або недостатньої секреції слизової.

Малоінвазивні хірургічні методи позбавляють від нездужань ефективно, швидко і без серйозних наслідків. Зрозуміло, що перед ними потрібна повна діагностика жінки, але ефект того вартий.

Похожие статьи
Добавить комментарий

Капча загружается...