Що являє собою відновник азоту: особливості його використання

13.01.2023

Експлуатація вантажних автомобілів потребує зниження шкідливих речовин у вихлопі. Для цього використається міжнародна стандартизована система Адблю.

В Україні є фірма, яка виробляє аналогічну продукцію за нижчою ціною та відповідає зарубіжним параметрам якості. Щоб детально розібратися у реченні, варто дізнатися більше про компанію на https://mmlogistics.com.ua.

Основні параметри продукції

Двоокис азоту утворюється під час роботи двигуна внутрішнього згоряння і викидається в атмосферу. Щоб запобігти цьому факту, була розроблена система каталітичного селективного оновлення, що дозволяє нейтралізувати вихлоп шляхом поділу речовини на звичайний азот і воду. Це робиться шляхом подачі спеціальної рідини у газ у вихлопній системі автомобіля.

Карбамід, що входить до її складу, вступає в реакцію з окислами азоту, перетворюючи їх на абсолютно чисті природні речовини. Відновник AdBlue є обов’язковою частиною вантажівки. Якщо в машині відсутня спеціальна рідина, електронна система не дає запускатися мотору. Українська компанія MMLogistics розробила свій аналог, який можна заливати в систему, блок управління точно її ідентифікує як реагент, і дозволяє експлуатацію вантажного транспорту без обмежень.

Такий аналог отримав назву Thermal Blue, що дозволяє працювати з усіма видами автомобілів закордонного виробництва, оснащених дизельними двигунами.

Переваги пропозиції

Головна різниця між двома рідинами – у ціні. Українська пропозиція дешевша за закордонний аналог, її легше доставити в будь-який куточок країни в будь-яких кількостях. Рідина є постійним витратним матеріалом, тому витрати на неї необхідно враховувати у щоденній економічній діяльності. Для компаній із значним автопарком економія від використання Thermal Blue буде значною.

Інтернет-магазин компанії MMLogistics пропонує доставку будь-яких партій рідини безкоштовно по Києву та області, до інших регіонів таке перевезення пропонується для обсягу 20 тонн і вище.

Вся продукція повністю відповідає зарубіжним параметрам якості, має відповідну ліцензію, повний замінник Адблю. Працює з дизельними двигунами стандартів Євро 4, Євро 5 та Євро 6. Рідина упаковується у зручну тару, вона одразу готова до застосування.

Компанія MMLogistics працює з усіма підприємствами, організаціями та приватними індивідуальними перевізниками.

Похожие статьи
Добавить комментарий

Капча загружается...