Головні переваги лабораторії CentroLab та перелік послуг, які вона надає

02.07.2023

CentroLab – це національний центр, який надає українцям можливості для повноцінного, комплексного лабораторного моніторингу.

Це сучасний центр, який надає широкий спектр інноваційних послуг. Лабораторія прагне забезпечити якісний результат, оскільки, використовуючи передові технології та методи, щоб допомогти їм у підтримці здоров’я та якості життя.

Що пропонує Центро Лаб?

Лабораторія пропонує зручні умови для здачі аналізи Кропивницький та проведення діагностичних досліджень. Лабораторія Центролаб розташована в центрі Кропивницького, що забезпечує зручний доступ для мешканців міста. Можна відвідати офіс особисто у зручний час без необхідності попереднього запису. Тут прагнуть забезпечити клієнтам швидку та ефективну обробку аналізів.

Лікарі та медичний персонал лабораторії гарантують точність та швидкість отримання результатів. Зазвичай результати аналізів готові протягом кількох днів, залежно від типу та складності досліджень.

У Центролаб працюють досвідчені фахівці, включаючи лаборантів, медсестер та лікарів-лаборантів. Вони мають професійні навички та досвід роботи з сучасним обладнанням, що забезпечує точність і надійність результатів аналізів. Лабораторія пропонує широкий вибір лабораторних досліджень, зокрема:

  1. Клінічні аналізи крові.
  2. Аналізи сечі.
  3. Біохімічні аналізи.
  4. Гормональні дослідження.
  5. Аналіз на феритині.
  6. Аналізи на онкомаркери та ін.

За допомогою максимально точних результатів можна за лічені хвилини з’ясувати, чи є у пацієнта цукровий діабет, варикоз, анемія та ін.

Важливість аналізів

Клінічний аналіз крові передбачає оцінку основних властивостей крові. За допомогою таких аналізів можна виявити:
кількість еритроцитів;

  • гемоглобіну;
  • лейкоцитів;
  • тромбоцитів.

Він допомагає виявити анемію, запальні процеси, інфекції та інші порушення. Біохімічний аналіз дає можливість оцінити рівень різних хімічних речовин у крові, таких як глюкоза, холестерин, білок, електроліти та інші. Завдяки чому можна виявити порушення функції органів, таких як печінка, нирки, підшлункова залоза та інші. Аналіз сечі дозволяє оцінити стан нирок та сечовивідних шляхів. Він може допомогти виявити наявність інфекції, порушення функції нирок, наявність камінців та інших патологій. Усі дослідження проводяться з використанням сучасного обладнання та під керівництвом досвідчених фахівців.

Похожие статьи
Добавить комментарий

Капча загружается...