Корисні поради щодо вибору тактичної плитоноски: яким вимогам вона має відповідати

28.01.2024

Для захисту тіла від ураження кулями і осколками використовуються бронеплити. Для їх розміщення на тілі людини використовують спеціальні чохли, званими плитоноски.

Ці вироби створюються з міцних тканин, мають спеціальні відсіки для розміщення листів захисту. Пропонується купити плитоноски на kamber.com.ua/plytonosky/, де є великий вибір виробів.

Вид

Виділяють кілька варіантів плитоносок за типом конструкції і варіантів носіння. Існують наступні види:

Прихованого носіння, коли зверху надівається звичайний одяг, щоб замаскувати факт наявності захисту тіла. Такі вироби можуть використовуватися поліцейськими, агентами спецслужб, охоронцями та іншими людьми, які виконують завдання серед цивільного населення.

Відкритого носіння. Вони об’єднуються з підсумками, розміщуються поверх одягу, стають поєднанням захисту і розвантаження, яка допомагає в раціональній екіпіровці бійців, що входять в безпосереднє зіткнення з противником.

Стандартні варіанти захищають спину і грудну частину. Вони також надягають поверх усього одягу. Мають найбільші можливості по захисту, здатні витримати вагу великої кількості плит бронювання.

Модульні варіанти, що мають знімні елементи для захисту вразливих місць: шиї; паху та інших ділянок тіла.

Також в комплект обов’язково входять ремені і пояс, що дозволяють міцно, надійно закріпити споряджену плитоноску, щоб вона не зміщувалася під час руху людини, включаючи стрибки, повзання та інші види дій.

Вибір

Плитоноску підбирають за розміром тіла людини, щоб вона не заважала, не заважала руху. Однак занадто Вільна посадка, базікання під час руху також має шкідливий вплив.

Найважливішим фактором при виборі буде призначення виробу, яку функцію воно буде виконувати. Для поліцейських або секретних агентів достатньо захисту від стрілецької зброї, наприклад пістолетів або осколків гранат. Для військових буде потрібно посилений захист, адже енергія кулі з автомата, штурмової гвинтівки або осколка від снаряда вище, звичайного захисту може не вистачити.

Модульність, можливість установки додаткового захисту є важливою, для людей, що беруть участь в бойових діях. Їм також важливо мати можливість прикріплювати підсумок з аптечкою або магазинів з патронами.

Плитоноска повинна міцно кріпитися, не зрушуватися при будь-яких рухах. Матеріал повинен бути міцним, не зношуватися, чинити опір порізів і інших механічних впливів.

Похожие статьи
Добавить комментарий

Капча загружается...