Яким вимогам має відповідати чоловічий рюкзак: особливості його вибору

14.05.2024

Рюкзак-зручна альтернатива сумці і до того ж стильний аксесуар. Багато чоловіків вважають за краще саме його. Рюкзак залишає руки вільними, добре розподіляє вагу, він місткий.

Сучасні моделі до того ж стильні, відмінно вписуються в міський стиль. Не завжди купити сумки на smartbag.com.ua -хороше рішення, можливо, вам потрібен ранець! А ми допоможемо його підібрати.

Вид

Перше, що буквально кидається в очі — кількість лямок. У традиційного рюкзака їх дві. Це рівномірно розподіляє навіть велику вагу. Сьогодні популярні слінги-однолямочние рюкзаки; вони менше, але користуватися ними зручніше. Щоб дістатися до вмісту, знімати ранець не потрібно — достатньо пересунути його на груди.

За призначенням рюкзаки діляться на кілька категорій. Класифікація трохи умовна, але загальне уявлення про моделі дає.

  1. Повсякденний. Місткі, але не дуже великі рюкзаки в стилі кежуал.
  2. Дорожній. Великі моделі з безліччю відділень — відмінна підмога в подорожах і відрядженнях.
  3. Прогулянковий. Мініатюрні рюкзачки, в які поміщається лише найнеобхідніше.
  4. Туристичний. Моделі для любителів відпочинку на природі і довгих прогулянок. Підійдуть також для походів по магазинах (покупки в рюкзаку нести зручніше, ніж в сумках) і для поїздок з дітьми.
  5. Спортивний. Нагадують туристичні. Ці моделі підійдуть захопленим велосипедистам.

Вибір

Головне-вирішити, для чого потрібен рюкзак. Це допоможе визначитися з усіма важливими параметрами:

  • місткість;
  • кількістю відділень;
  • кількістю лямок;
  • матеріал.

Офісному працівнику, наприклад, потрібен рюкзак з відділенням під ноутбук. Підійде він і для студента. Для співробітника у відрядженні потрібен місткий ранець з прихованим відсіком під документи. А сантехніку, скажімо, рюкзак потрібно особливо міцний, з міцного товстого матеріалу, здатний витримати вагу інструментів.

Для повсякденного рюкзака кращий вибір-шкіра і екошкіра. Це стильно і довговічно. Дорожньому, спортивному і туристичному потрібна хороша захист від води, так що вбудована мембрана — майже обов’язкова умова. Прогулянковий може бути будь-яким, вимог до нього практично немає.

Залишається питання стилю. Рюкзак повинен підходити до гардеробу чоловіка, поєднуватися зі стилем і кольоровою гамою. У моді підкреслено нейтральні моделі без декору — і ретро з жовтої і коричневої шкіри. Для спортивних і туристичних рюкзаків можна вибрати яскраві кольори, а в іншому з фарбами краще не старатися. І великі логотипи з патчами вже пішли в минуле.

Похожие статьи
Добавить комментарий

Капча загружается...