Який маркетплейс обрати, якщо вас цікавлять українські бренди

06.10.2023

Вибір одягу в Інтернеті дозволяє розширити асортимент придбаних товарів для жителів будь-якого населеного пункту.

 

В Україні є безліч національних виробників, що пропонують якісні, модні вироби для людей всіх вікових категорій. Є можливість замовити одяг на https://shopping.ua/ від цих компаній, де є велика кількість виробів для жінок, чоловіків, дітей.

Асортимент товарів

Веб-ресурс «SHOPPING.UA » представляє споживачам продукцію від будь-яких українських брендів. Сайт є маркетплейсом, що пропонує широкий підбір товарів від різних продавців.

Структура порталу проста, інтуїтивно зрозуміла. Є розділи для жінок, чоловіків, дітей, аксесуарів та брендів. У кожному з них товари групуються за призначенням або виробнику. Для більш швидкого порівняння і вибору можна задати фільтри пошуку, куди включається вартість виробу, його розміри, фасон, матеріал виготовлення та інші параметри.

Кожен товар має свою сторінку, де є наступна інформація:

  1. Фотографії товару з різних ракурсів, що показують, як вони сидять на людині.
  2. Список наявних розмірів.
  3. Матеріал виготовлення.
  4. Виробник.
  5. Дано опис предмета, особливостей його використання.
  6. Ціна товару і організація, що реалізує його.

Для більш точного вибору можна порівняти кілька виробів, прочитати опис і визначитися який одяг найбільше підходить.

Маркетплейс представляє таку можливість користувачам.

Перевага

На сайті можна купити продукцію українських компаній, тому всі представлені товари мають поєднання високої якості і відносно невеликої ціни. Сприяє цьому конкуренція між виробниками, відповідальність продавців, прямі зв’язки між усіма учасниками процесу. Немає великих витрат на перевезення продукції, проходження митниці.

Всі предмети супроводжуються гарантіями якості від виробника, відповідають українським стандартам.

Маркетплейс представляє широкий асортимент, який неможливо запропонувати навіть у найбільшому магазині. Тут за короткий проміжок часу є можливість знайти одяг для будь-якої людини за віком, комплекції, фасоном або іншим перевагам.

Доставка здійснюється в усі населені пункти країни Новою Поштою, є варіанти безкоштовного перевезення товарів при замовленні понад певної суми. Пропонується повернення, якщо не підійшов розмір взуття або одягу.

Похожие статьи
Добавить комментарий

Капча загружается...