Перелік найкращих недорогих роботів-пилососів: яку придбати у 2023 році

16.09.2023

В рейтингу зібрано дешеві автоматичні клінери, що прослужать вам принаймні кілька років.

Вони збирають пил з підлоги, а в деяких випадках навіть миють її. Все це за ціною, що є досить низькою для цього типу обладнання. Подивіться, який агрегат і як може прибирати ваш будинок та обирайте свій.

Якщо вам набридло прибирати пил, нудить від думки про змінні насадки пилосмока та дріт, що треба перемикати з розетки в розетку в різних кімнатах – роботи-пилососи стануть корисними для вас.

ТОП 5 кращих недорогих роботів-пилососів 2023

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite

Доступний пилосос робот з потужністю всмоктування 2200 Па. Навіть в режимі Turbo пристрій працює до 60 хвилин без підзарядки. Збирає пил, крихти, сміття та волосся за допомогою турбощітки. Управляється з мобільного додатку. Є агрегатом 2 в 1 – не лише пилососить, а й робить вологе прибирання. Mi Robot Vacuum Mop 2 Lite здатний долати пороги до 2 см, а його висота 8 см ідеальна для прибирання під меблями.

Робот-пилосос Dreame F9

Миючий робот пилосос із системою сканування. Dreame F9 використовує робочий тиск до 2500 Па: швидко всмоктує частинки пилу, волосся, шерсть домашніх тварин та направляє їх в місткий резервуар 0,6 л. Дістає до найбільш важкодоступних місць між меблями, а функція миття підлоги пропонує 3 рівні подачі води. Вам вирішувати, чи просто злегка освіжити підлогу, чи інтенсивно її помити. Усю статистику прибирання та корисні функції можна знайти в інтуїтивно зрозумілому мобільному додатку. Наприклад, можна встановити заборонені зони або пропилососити певну кімнату.

Roborock E5

Робот пилосос, що керується з мобільного додатку, підходить для великих площ. Вміщує до 0,64 літра сміття, прибирає до 200 хвилин без підзарядки та автоматично повертається на свою станцію для підзарядки акумулятора. Навігація пристрою здійснюється за допомогою камери та 2 гіроскопів, що гарантує точне проходження маршруту. E5 знає, де він уже був, а де йому ще потрібно прибрати пил. Крім того, це відносно тихий робот-прибиральник з потужним мотором 2500 Па та функцією швабри. Один з найдоступніших на українському ринку.

IROBOT ROOMBA 692

Дешевий робот-прибиральник управляється з мобільного додатку. Сумісний із системами Amazon Alexa та Google Assistant: одна голосова команда, і розумний пилосос призупинить або завершить роботу. 3-ступенева система очищення дозволяє пилососити вздовж країв меблів та стін. Обертова бокова та 2 основні щітки збирають волосся і шерсть тварин, та відправляють в контейнер. Рухома миюча головка адаптується до плитки, слизького паркету, лінолеуму та килимів. Дешевий автоматичний пилосос iRobot легко проникає під меблі, не падає зі сходів і легко долає перешкоди. А коли потрібно, автоматично повертається на базу для заряджання. Серед переваг пристрою також відносно тиха робота та програматор роботи.

Roborock Q7 Max

Робот пилосос 2 в 1, модель 2022 року. Працює на всіх типах твердих покриттів, на ковроліні та килимах. Агрегат оснащений потужним акумулятором 4200 мАг, завдяки якому автономно працює до 180 хвилин. На одному заряді здатний прибрати площу до 300 кв. м. Конструкція Roborock Q7 Max дозволяє прибирати важкодоступні щілини.

Серед особливостей моделі – покращена навігація LIDAR, технологічний модуль вологого прибирання, система блокування від дітей, 3D картографування.

Що пропонують дешеві роботи пилососи загалом?

В доступних прибиральниках відсутні багато корисних функцій дорожчих моделей, але вони добре вирішують головну задачу – очищають плоскі поверхні. На що ще можна розраховувати, якщо купити бюджетний робот пилосос?

  1. Датчики розпізнавання, навігації.
  2. Можливість встановлення часу та режимів роботи.
  3. Повернення до зарядної станції.
  4. Функція швабри.

Кому варто купити недорогий робот пилосос?

Це чудове рішення, якщо у вас немає часу на щоденне прибирання і ви шукаєте когось, хто зробить його за вас. Навіть дешеві роботи пилососи зможуть очистити вашу квартиру від сміття та пилу.

Придбати недороге обладнання вигідно й тому, що це дозволяє випробувати саму концепцію роботів-пилососів. Не доведеться витрачати багато коштів на пристрій, який ви не впевнені, що буде корисним. Обрати прибиральника відповідно до потреб зручно на сайті AVIC.UA. В асортименті магазину є моделі з рейтингу та багато інших – світових брендів за доступною ціною.

Похожие статьи
Добавить комментарий

Капча загружается...