Як зараз відбувається експорт до Європи з України: його особливості

12.09.2023

До складу компанії УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО входить велика кількість підприємств.

До них включені і певні цукрові заводи, які займають лідируючі позиції в останні кілька років. І вони готують цукор на експорт до Європи, дотримуючись при цьому певних правил та вимог. Всі ці дії дозволяють отримати дійсно якісну продукцію в короткий час.

Основні моменти

За інформаційними даними, заводи обробили велику кількість цукрової буряки. Це дозволило випустити чималу кількість цукру.

До складу найбільш популярних заводів, що займаються обробкою буряку, а також виготовленням цукру, входять підприємства, що розташовані у Вінницькій області.

Завдяки тому, що минулого року було підготовлено та випущено велику кількість цукрового піску, УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО змогло зайняти лідируючі позиції.

Такого результату було досягнуто за рахунок того, що заводи постійно модернізують, встановлюють і нові види обладнання. Все це дає змогу досягти унікальних результатів, а також підвищити обсяг продукції.

Особливості виготовлення цукру для експорту

Щоб випустити якісний продукт, фахівці виконують кілька дій. До них входять такі.

  1. Спочатку буряк готується, і навіть очищається від домішок. Для цього застосовуються спеціальні мийки, а також транспортери. Все це дозволяє краще підготувати продукт.
  2. Буряк не лише очищають, а й нарізають. Для того, щоб максимально прискорити цей процес, професіонали користуються спеціальними пристроями та інструментами. Для того, щоб підвищити ефективність цього процесу, професіонали ретельно подрібнюють буряк.
  3. Із підготовленої стружки виділяють сік. До складу одержаного соку входить певний відсоток цукру. Надалі сік проходить певну кількість ступенів очищення.
  4. Для того, щоб спростити процес виготовлення цукру, виробники користуються спеціальними пристроями та елементами. Все це дозволяє не тільки згустити сік, а й підвищити концентрацію цукру.
  5. При правильному підході можна буде отримати кристалізований цукор. Щоб це зробити, використовуються відповідні установки вакуумного типу. Готову продукцію як промивають, а й здійснюють обробку пором. Усі дії здійснюють у порядку. При цьому чистота продукції складатиме близько 99%.

Для того щоб підготувати цукор для експорту, особливо ретельно вибирається і упаковка. Усі дії здійснюють відповідно до встановлених вимог та стандартів.

Похожие статьи
Добавить комментарий

Капча загружается...