Яку модель фену від Dyson обрати та чому: корисні поради

18.05.2024

Не так давно компанія Дайсон була відома у всьому світі як виробник пилососів і цілого ряду побутової техніки.

Але жодне з колишніх виробів бренду не принесло йому такої популярності, як фени. Сьогодні супер-фен Dyson Supersonic має оглушливий успіх. Ним користуються багато світових зірок, і практично кожна дівчина мріє обзавестися такою технікою. Довго шукати не доведеться! Можна замовити фен на dyson-service.com.ua/feny/ на вигідних умовах.

Особливості фена від Дайсон

У фенів Дайсон є безліч відмінних характеристик, включаючи оригінальний дизайн і багато корисних функцій, які не можуть запропонувати інші виробники.

Серед найбільш затребуваних функцій, реалізованих в фенах Дайсон, можна виділити наступні:

  1. Миттєва сушка волосся. Унікальна технологія, яку використовували розробники фена, до цього застосовувалася тільки в конструкції вентиляторів. Незалежно від довжини і об’єму волосся, з цією функцією вони висихають практично миттєво.
  2. Тиха робота. Фен Дайсон працює практично беззвучно. Можна сушити волосся пізно ввечері або рано вранці, не побоюючись розбудити домочадців.
  3. Висока потужність. У фенів Дайсон дуже потужний мотор (1600 Вт). Це значно перевершує аналогічний параметр у моделей інших брендів.
  4. Автоматичний контроль температури. Кожні 20 секунд при роботі фена система вимірює температуру повітря в автоматичному режимі. Це дозволяє уникнути сильного нагрівання електронного термістора. Користуватися феном Дайсон абсолютно безпечно, а волосся надійно захищені від пересушування.

Насадка

Фени Дайсон поставляються з комплектом різних насадок, які істотно розширюють функціонал пристрою. Змінюючи насадки, можна не тільки сушити волосся, але і випрямляти, надавати додатковий обсяг і т. д. щоб повною мірою оцінити всі переваги використання насадок, важливо вивчити їх характеристики:

  1. Насадку з дифузором використовують для формування пишних локонів, які виглядають абсолютно природно. Ще одна функція такої насадки-це швидка сушка кучерявого волосся.
  2. Розгладжує насадка, робить зачіску більш акуратною, а волосся гладкими і красивими. Пухнасті волоски, які зазвичай настовбурчуються і надають волоссю недоглянутий вигляд, будуть заховані під пасмами.
  3. Насадка-концентратор працює за рахунок подачі повітря під певним кутом. Таким чином, вдається просушувати окремі локони і формувати красиву укладку.
  4. Насадка для сушіння тонких слабких волосся дозволяє висушувати пошкоджене волосся, не завдаючи їм ніякого збитку.
  5. Насадки-щітки і гребінці в комплекті з феном потрібні для того, щоб витягати і випрямляти волосся при сушінні. Також насадки підходять для додання волоссю об’єму.
Похожие статьи
Добавить комментарий

Капча загружается...