Що треба знати про особливості використання піропатронів для відновлення подушок безпеки автомобілю

21.01.2023

Піропатрони – це прилади, що розміщують у пневматичних подушках безпеки та ременях. Воно швидко аварійно спрацьовує, тому під час зіткнення на дорозі ви не отримаєте травму.

Варто купити піропатрони на https://airbag-shop.com.ua, щоб поїздки стали безпечними. Роздивимося їх основні особливості більш детально.

Що собою уявляє піропатрон?

Це гільза, яка виконана з латуні. Внутрішня частина піропатрону заповнена порохом. Перші прилади використовувалися під час створення катапульт для авіації. Вони відповідали усім встановленим вимогам, тому що ця деталь вважалася дуже важливою.

Такі прилади спрацьовують дистанційно. У систему потрапляє заряд енергії, у результаті чого крісло потерпілого автоматично виштовхується з салону літака під час крушіння. Через деякий час піропатронами почали користуватися для створення автомобільних систем безпеки, адже вони зарекомендували себе з найкращої сторони.

Ви можете купити екокожу для авто на https://airbag-shop.com.ua/ekokozha, а також піропатрони, щоб доповнити салон авто. Вони використовуються не тільки у подушках безпеки, але й у ременях.

У будь-якому випадку, піропатрон має окремий блок керування. Пристрій активується, якщо подається напруга через аварійний датчик транспортного засобу.

Головний засіб безпеки

Основним елементом, що робить поїздки безпечними, являються спеціальні подушки. Усі сучасні моделі авто обов’язково ними доповнюються. У залежності від класу та комплектації авто кількість подушок варіюється від однієї до семи штук.

Модуль піропатрону активується, коли буде передано сигнал при ударі з датчиків на спеціальний блок.

Звідти він переходить на виконавчий пристрій, що і запускає піропатрон. Він детонує, рівень тепла та тиску підвищується. Після цього згоряє натрієва кислота, з’являється газ, який активує подушку безпеки.

Опис цього процесу достатньо довгий, але він займе приблизно тридцять мілісекунд. Модуль збереже форму після розкриття на десять секунд. Після цього він почне здуватися. Варто замінити той модуль, що розкрився, адже відремонтувати його неможливо.

Якщо ви вирішили купити термовініл для торпеди на https://airbag-shop.com.ua/termovinil-dlya-peretyajki-torpedo-avto, а також придбати піропатрон, приділіть увагу рівню якості виробів. Тільки у такому випадку вони добре впораються з своїм завданням, не підведуть під час виникнення аварійної ситуації. Звертайте увагу на продукцію от перевірених виробників, прохайте у продавців сертифікат на товар, щоб вкласти власні гроші у дійсно вигідне придбання!

Похожие статьи
Добавить комментарий

Капча загружается...