Де знайти хорошого репетитора з англійської мови для своєї дитини

05.12.2023

Вивчення англійської мови дозволяє дітям ще з раннього віку оволодіти іноземною мовою. Важливо правильно підібрати викладача, а також розбиратися у виборі книг і курсів.

Сьогодні подивитися умови співпраці і курси можна в зручному, доступному режимі. На її сайті представлений великий вибір онлайн-курсів, серед яких можна прийняти оптимальне, вигідне рішення. Тут репетитор з англійської Юлія пропонує працювати з дітьми різного віку.

Як проходять заняття?

Заняття проводяться в онлайн-форматі з використанням Платформи Zoom. Вартість становить 200 грн за урок у разі групового навчання та 550 грн у разі індивідуальних занять. Оплата проводиться щомісяця за 8 занять. Тривалість одного уроку — 60 хвилин.

Кількість учнів у групі може змінюватися залежно від конкретної групи. Для уточнення цієї інформації, зверніться до координатора курсу. Графік навчання встановлюється відповідно до розкладу, зручним для учнів. Зазвичай заняття проводяться кілька разів на тиждень. Розклад можна уточнити у викладача або адміністратора. Зазвичай уроки орієнтовані на конкретні теми, які можуть доповнювати або поглиблювати шкільну програму. Спілкування з батьками та учнями зазвичай здійснюється через електронні листи, онлайн-конференції або месенджери. Репетитор з англійської Юлія допомагає дітям швидко і ефективно освоїти всі нюанси англійської мови.

Що пропонує Юлія і як заповнити анкету?

У сучасному світі, де знання англійської мови стає невід’ємною частиною успішної освіти, нерідко виникає прірва між тим, що потрібно учням, і тим, що вони фактично освоюють. Юлія, як досвідчений репетитор, запрошує дітей на захоплюючі онлайн-заняття з англійської мови, де вони зможуть не тільки заповнити цю освітню прогалину, а й навчитися самостійно і з задоволенням долати мовні бар’єри. Перевагами цих занять можна назвати:

  • індивідуальний підхід;
  • захоплюючі заняття;
  • самостійне навчання;
  • гнучкий графік та ін.

Кожна дитина унікальна, і підхід репетитора орієнтований на індивідуальні потреби кожного учня. Юлія створює персоналізовані уроки, враховуючи рівень володіння англійською та індивідуальні інтереси кожної дитини. Уроки розроблені так, щоб бути цікавими і захоплюючими.

Похожие статьи
Добавить комментарий

Капча загружается...