Корисні поради щодо вибору срібних каблучок: які моделі сьогодні актуальні

29.12.2021

Недорого, вишукане, витончене кільце зі срібла – саме той подарунок, який можна зробити дорогим та близьким людям.

Шляхетний метал має корисні та лікувальні властивості для людини, тому носіння таких виробів рекомендується навіть лікарі. Про користь срібла знали з давніх-давен, і сьогодні воно не втратили своєї цінності.

Зробити подарунок собі або близькій людині можна за допомогою підбору моделі срібного кільця. Можна здесь вибрати обручки або відвідати всі ювелірні салони міста. Звичайно, за нинішніх умов, рекомендується купити кільця на сайте. Але багато покупців вважають за краще прийти в салон і побачити його, оглянути, приміряти і ухвалити рішення. Звичайно, від величезного асортименту покупцеві ще складніше вибрати. Тому варто попередньо визначитися зі стилем і дизайном виробу, ціновим порогом.

Якщо немає чіткого розуміння. яке ж кільце буде бажаним. Варто переглянути каталоги численних ювелірних виробників.

Блиск і краса срібла не залишить байдужим жодного поціновувача ювелірного мистецтва. До вибору кілець варто підійти зі знанням справи, а саме виміряти діаметр пальців. Найкраще приміряти на свій палець, адже вгадати анатомічні особливості пальців кожного покупця складно.

Поради щодо вибору: кільця для повсякденності або святкової події

Загалом, кожна дівчина має у своєму наборі прикрас срібні каблучки для щоденного носіння та кілька для святкових заходів. Є й універсальні варіанти, які можна носити і під повсякденний образ, і для вечірнього воно також ідеально підійде.

Звичайно, вибір кільця багато в чому визначиться модними тенденціями. Не втратила актуальності класика та ретро – дизайн. На піку моди – масивні кільця-друки круглого, квадратного та довгастого типу. Їх відрізняє строгий дизайн, масивні вставки, з полірованою поверхнею.

Для цінителів мінімалізму, ювеліри готові запропонувати обручки без вставок або з їх мінімальною кількістю. Актуально носити кілька кілець на обох руках. Для тих жінок, хто відданий моді, ювеліри підготували колекцію срібних каблучок з емаллю (візерунки та малюнки на поверхні виробу), а також розімкнені кільця. Ці моделі – тренд 2020-2021 років. Розімкнуті кільця бувають асиметричними, симетричними, крученими. Його легко одягнути на палець і зняти за допомогою стиснення та розтискання. Таке кільце оригінальне і можна не хвилюватися, якщо трохи не вгадаєте розміром.

Похожие статьи
Добавить комментарий

Капча загружается...