Який сервіс обрати, якщо вам необхідно отримати посилку з США

28.01.2024

Не завжди американські магазини відправляють товари в Україну. Однак купити потрібний виріб, і доставити його в країну, можна за допомогою спеціалізованих сервісів.

Вони дають можливість оформити замовлення на свій склад, після чого пересилають його на українську адресу. Сервіс доставки посилок з США працює для будь-якого споживача, будь це компанія або фізична особа.

Особливості діяльності

Існує велика сфера товарів, які не можна купити в Україні, або тут вони коштують значно дорожче. Продавці в США не бажають зв’язуватися з доставкою, вважаючи ризики втрати посилок занадто високими. Вони не оформляють покупку, якщо вказана Українська адреса пересилання товарів.

У цьому випадку на допомогу прийде сервіс «Vector», що пропонує Доставка з США. Він працює наступним чином:

  1. Покупець знаходить потрібний товар в Америці і оформляє доставку на склад компанії, що знаходиться в США в штаті, де не беруться податки за подібну діяльність.
  2. Якщо такий спосіб не підходить, можна замовити придбання товару через менеджера компанії «Vector». Заявка оформляється в особистому кабінеті на сайті сервісу.
  3. Після надходження на склад в штаті Делавер, працівники можуть переупакувати посилку, щоб знизити її вагу і витрати на транспортування, об’єднати кілька позицій в одну. Потім товар відправляється на вказану адресу в Україні.
  4. Доставка в країні перебування замовника може здійснюватися кур’єром або в найближче відділення «Нової Пошти».

Таким чином можна придбати будь-який товар в США. Доставка покупок з Америки коштує відносно недорого, процедура доступна простим громадянам, магазинам або компаніям.

Перевага

Сервіс працює тривалий час, за цей період накопичено значний досвід, якісно організовані логістичні ланцюжки, що дозволяють оптимізувати процес доставки, знизити витрати на перевезення.

Процес простий, при необхідності фахівці дадуть докладні консультації з купівлі, оформлення та інших процедур. Для вибору варіанту можна ознайомитися з цінами за послуги на сайті і прорахувати всю вигоду.

Весь процес доставки є легальним, забезпечується безпека товару, гарантується його цілісність і робочий стан. При необхідності можна безкоштовно зберігати на складі всі Відправлення до 30 днів, щоб можна було сформувати одну посилку з декількох, і знизити витрати на доставку.

Терміни перевезення можуть становити 8-14 днів, якщо обрана доставка літаком.

Похожие статьи
Добавить комментарий

Капча загружается...