Який сервіс використовувати для придбання недорогих квитків на потяг

02.04.2023

В Україні добре розвинений залізничний транспорт. Поїздом можна потрапити в будь-яку частину країни і навіть за її межі.

Квитки на потяг зручніше та простіше купувати на сайті. Це набагато комфортніше, ніж купувати квитки до каси на вокзалі.

Процес придбання квитків на поїзд онлайн

Насамперед необхідно перейти на сайт Proizd.ua. Це найзручніший з існуючих нині в Україні сервісів онлайн продажу залізничних квитків.

Після реєстрації на сайті потрібно діяти так:

  1. Вказати початкову та кінцеву точки майбутньої подорожі, а також точну дату здійснення поїздки. Для тих, хто бажає придбати квитки в обидві сторони, чудовий варіант – скористатися опцією Туди та назад. Після цього необхідно натиснути кнопку для запуску процесу пошуку підходящих поїздів.
  2. Буквально за секунду на екрані з’явиться докладний розклад руху поїздів у потрібному напрямку на конкретну дату. Інформації у таблиці достатньо, щоб швидко визначитися з вибором поїзда. Користувач побачить номер складу, час відправлення з початкової точки та час прибуття до кінцевого пункту подорожі, кількість місць, які доступні для придбання у кожному поїзді. Спираючись на ці дані, неважко вибрати найкращу пропозицію.
  3. Вибравши один з поїздів, необхідно вказати тип місць, які планується придбати: плацкарт, купе або СВ (є не у всіх поїздах). Далі пасажир отримує можливість вибору вагона і лише після цього переходить до вибору місць.
  4. На схемі обраного вагона чітко видно: які місця вже зайняті, а які досі доступні для придбання. Вибравши потрібні місця у вагоні, необхідно заповнити дані пасажирів.
  5. Далі користувачеві надається 15 хвилин на оплату замовлення. Саме стільки часу діятиме броня на вибрані місця. Якщо покупець зволікатиме з оплатою, замовлення анулюється, і тоді доведеться приступати до оформлення знову.
  6. Для оплати можна скористатися як дебетовою, так і кредитною карткою. Після проходження платежу на екрані з’являються куплені квитки. Ці ж квитки відправляються користувачеві на е-мейл.

Таким чином користувач отримує квитки на потрібну дату буквально за кілька хвилин. Це набагато зручніше, ніж їхати на вокзал і стояти у довгій черзі до каси. Саме тому більшість пасажирів віддають перевагу даному способу купівлі, віддаючи належне перевагам сервісу продажу залізничних квитків Proizd.ua.

Похожие статьи
Добавить комментарий

Капча загружается...