Корисні поради щодо вибору ножів для сільськогосподарської техніки: які виробники вважаються кращими

17.05.2024

Сільськогосподарські виробники потребують якісних запчастинах і ножах для збиральної та посівної техніки.

Українська компанія пропонує широкий асортимент якісної продукції для комбайнів, жаток, причіпних пристроїв. Для вибору конкретних варіантів пропонується подивитися більше товарів на https://harvest-agro.com.ua/ua/.

Особливості виробництва

Компанія «Харвест Агро груп» є національним українським виробником і пропонує наступні види продукції:

  1. Ножі для комбайнів, жаток, мульчувачів грунту.
  2. Дошки до сівалок.
  3. Запчастини до плугів і глибокорозпушувачів грунту.
  4. Лопатки для розкидачів органічних добрив.
  5. Ножі для бурякозбиральної техніки.

Також компанія проводить реставрацію робочих органів посівної та збиральної техніки, створює на них Порошкові наплавлення для підвищення продуктивності і терміну служби. Для кожного типу ріжучих інструментів вибирається свій варіант порошку з урахуванням особливостей ножів, Лемешів дисків.

Український виробник ножів для сг техніки пропонує індивідуальні розробки ріжучих деталей в залежності від запитів замовника.

На сайті компанії можна побачити список виробників техніки, Для які пропонуються запасні частини і ріжучі інструменти. Для конкретного товару Є фотографія виробу, точно вказується найменування пристрою, для якого він підходить, є опис і номер в каталозі продукції.

Перевага

Для виготовлення ножів, і інших подібних деталей, використовуються якісні сорти металу і німецька технологія порошкового наплавлення, щоб підвищити твердість і міцність інструменту. Крім наплавлення, технічні параметри поліпшуються за допомогою термічного гарту, що також підвищує ресурс виробів. Компанія впевнена в якості своєї роботи і дає гарантію на всі запчастини в 1000 гектарів оброблених площ.

Вартість виробів не є дешевою, адже для виробництва застосовується якісний метал і порошок для наплавлення, однак з урахуванням терміну служби, результатів, одержуваних в ході роботи, покупка буде набагато вигідніше, ніж придбання деталей за низькою ціною від невідомих фірм.

Доставка здійснюється за будь-якою адресою в Україні за допомогою провідних транспортних компаній. Можна замовити будь-який обсяг партії, компанія може задовольнити різні запити від Клієнтів.

Фахівці «Харвест Агро груп» можуть відвідати СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО, щоб точно оцінити потреби і особливості, підібрати найбільш підходящі типи виробів.

Похожие статьи
Добавить комментарий

Капча загружается...