Основні характеристики Renault Captur: чи варто його купувати

12.01.2022

У наші дні є безліч невеликих позашляховиків на вибір, тому автомобіль повинен мати щось особливе.

Renault Captur виглядає трохи стильніше, ніж звичайні альтернативи, такі як Skoda Kamiq або Volkswagen T-Cross.

Що нового в Renault Captur?

Він був нещодавно оновлений, так що тепер зовнішній вигляд Captur має C-подібні світлодіодні ходові вогні, світлодіодні фари в стандартній комплектації, ширші радіаторні грати, перероблені бампери і більші легкосплавні диски. Це ще Captur, але схоже, що він пройшов серйозну підготовку.

Всередині Captur також змінився, отримавши нову інформаційно-розважальну систему, привабливіший дизайн та покращені матеріали. А оскільки Captur став вищим, ширшим і довшим, ніж раніше, і має більшу відстань між передніми і задніми колесами, в ньому більше місця для людей, особливо ззаду.

Комплектації авто

Моделі Captur початкового (Play) та середнього рівня (Iconic) отримують 7-дюймову інформаційно-розважальну систему в портретному режимі без вбудованої супутникової навігації, але з Apple CarPlay та Android Auto, тому ви, як і раніше, можете користуватися навігацією через свій смартфон. Радіо DAB та Bluetooth також входять до стандартної комплектації. Iconic середнього рівня додає до цієї системи вбудовану супутникову навігацію, а топові моделі S Edition отримують більший 9-дюймовий екран.

Що б ви не вибрали, рідні меню та час відгуку не відповідають найкращим системам конкурентів, таких як VW T-Cross та Skoda Kamiq. Циферблати Renault Captur 2014 виглядають не так добре і менш настроюються, ніж в інших невеликих позашляховиках.

Якість матеріалів всередині висока — хоча, можливо, Peugeot 2008 лише відтіняє його в цьому плані. Але простір Captur великий. Попереду у вас не буде жодних претензій – водії будь-якого зростання зможуть зручно влаштуватися та легко проводити час. Позаду Captur також вражає. Пара дорослих поміститься з комфортом, хоча розміщення третього може бути важким.

Додаткова характеристика

Captur має трюк ззаду — його заднє сидіння може ковзати вперед і назад як одне ціле, обмінюючи простір для ніг ззаду на місце в багажнику. Це означає, що багажник Captur об’ємом 536 літрів зі зрушеними вперед сидіннями є найбільшим серед невеликих позашляховиків. Коли сидіння повністю відкинуті назад, об’єм багажника зменшується до 404 літрів, що відповідає розміру багажника Skoda Kamiq, але багажник 2008 року ще більше.

У дизельних версій багажник менше, ніж у бензинових, тому що дизельним автомобілям потрібні баки AdBlue (що знижує викиди), і ці баки займають трохи місця в багажнику.

Похожие статьи
Добавить комментарий

Капча загружается...