У який сервіс у Вінниці звернутися, якщо вам потрібна хімчистка сидінь автомобіля

13.06.2023

Автомобіль потрібно підтримувати у чистоті. Самостійно це робити досить складно: забруднення проникають глибоко в оббивку, і необхідні професійні засоби, щоб їх позбутися.

Народні не справляються, а якісну безпечну хімію купити непросто. Потрібна якісна хімчистка сидінь у Вінниці. Потрібна iBretnta. Ця фірма займається професійним чищенням різних об’єктів. Хімчистка салонів — послуга найпопулярніша.

Варіанти

  1. Сухе прибирання. Засіб проникає глибоко у структуру сидінь завдяки професійній техніці. Видаляється так само легко. Машину можна забрати з iBrenta відразу після процедури, сушіння не потрібно.
  2. Вологе прибирання. Мінімум води, максимум ефективності. Склад у вигляді піни проникає в оббивку і витягає з неї весь бруд.
  3. Процес довгий, займає до 8 годин, проте результат чудовий.
  4. Дезінфекція. Замовник одержує стерильний салон від фахівців з iBrenta, оброблений від усіх мікроорганізмів.
  5. Дезінсекція. При недостатньо ретельному догляді в машині можуть оселитися комахи. В основному це дрібні кліщі, але автомобіль іноді заражається і вошами, і бліхами, і навіть тарганами. Потрібна повна обробка.
  6. Озонування. Процедура позбавляє запахів, що в’їлися, в першу чергу бензину і тютюну. Її часто замовляють алергії.

Особливості iBrenta

Зазвичай в iBretnta замовляють повне хімічне чищення. Обробляється весь салон, усі поверхні. Але загалом умови гнучкі. Саме ця гнучкість не дозволяє назвати точну суму хімчистки: вона розраховується для кожного випадку індивідуально. Все залежить від ступеня забруднень та вибраних послуг.

Присутність власника при збиранні у iBrenta не обов’язково. Процес займає багато часу, щонайменше дві-три години, і затримуватися поряд з машиною на такий довгий час незручно.

У iBrenta існує також опція термінового чищення. Можливий виїзд на адресу замовника. Також ви можете замовити додаткову послугу та попросити iBretnta відігнати машину в чищення самостійно. І потім пригнати назад.

Переваги iBrenta

Плюси професійної хімчистки важко недооцінити. iBretnta видаляє 95% забруднень. З плям, що залишилися, 99% висвітлюються так, що стають практично непомітними. Запахи виводяться на всі 100%. Машина виглядає та відчувається як нова.
iBretnta використовує лише безпечні засоби та ретельно видаляє їх найменші сліди. Після чищення у машині спокійно зможуть їхати діти та алергії. Хімія потужна, але шкоди людині не завдає.

Кошти дбайливо ставляться до оброблюваних поверхонь. iBretnta не зашкодить оббивці, не подряпає пластикові деталі абразивом.

Похожие статьи
Добавить комментарий

Капча загружается...