Що треба знати про продукцію підприємства АБК Дніпро: її особливості

11.05.2024

До алкоголю можна ставитися по-різному, але заперечувати, що в культурі він грає помітну роль, не можна. На святах і вечірках алкогольні напої присутні обов’язково.

Для багатьох спиртне-синонім відпочинку і звільнення від робочої рутини. Це небезпечний шлях (тут можна згадати кількість алкоголіків в світі і сумну статистику їх реабілітації), але вдаються до нього багато. Ризик можна знизити, якщо купувати тільки якісні напої, і тут напої від АБК «Дніпро» аналогів в Україні не мають.

Історія

АБК «Дніпро» сьогодні відомий як виробник алкоголю. Але так було не завжди. Алкоголь і безалкогольні напої підприємство випускає лише з 2016. Цього року відбулася масштабна перебудова АБК «Дніпро»: компанія змінила профіль, переобладнала виробничі лінії, оновила склад.

Але сам «Дніпро» старший, йому вже за 60. Компанія була заснована в 1962. Початковий профіль-виробництво всілякої консервації. У 2009 завод вперше змінив профіль і став займатися безалкогольними напоями — овочевими і фруктовими соками, соусами, мінеральною водою. У 2016 фокус змістився знову, але старі напрацювання підприємство не втратило.

Перевага

В АБК» Дніпро » можна купити алкогольні напої оптом і в роздріб. Напої найрізноманітніші: асортимент дуже широкий і включає всі основні види спиртного. Але в підприємстві приваблює не різноманітність, а якість алкоголю. Нехай власне спиртним АБК «Дніпро» займається недовго, але в основі перевірені рецептури і висококласні інгредієнти. Головний секрет заводу-найчистіша мінеральна вода з власної свердловини, що надає алкоголю абсолютно особливі властивості. Напої відрізняються багатим смаком і ароматом, і їх активно скуповують по всій Україні.

Асортимент

Варто подивитись напої на abkdnipro.com, і виявляється, що в «Дніпрі» є все.

  1. Міцні напої для неквапливого вдумливого розпивання-бренді, віскі, коньяк. Найчастіше цей алкоголь відноситься до категорії елітного. Ідеально підходить для дружньої зустрічі.
  2. Міцний демократичний алкоголь-горілка. Майже обов’язковий атрибут масштабного свята.
  3. Міцний напій з національним колоритом-горілка. Багато хто плутає її з горілкою, але це абсолютно самостійний продукт.
  4. Класика святкового вечора — вино червоне і біле.
  5. Спиртне для домашньої атмосфери — наливки і настоянки.
  6. Легкий напій з класичною ноткою-сидр.
  7. Незвичайний вибір для справжніх цінителів-ром.
  8. Палітра алкогольних напоїв за унікальними рецептурами.
  9. Власні енергетики.
Похожие статьи
Добавить комментарий

Капча загружается...