Що треба знати про бренд Avon: цікаві факти з його історії

12.12.2022

Сьогодні вкрай складно зустріти людину, яка не знає про продукцію бренду Avon.

Косметичні засоби представлені на ринку по всьому світу і виступають в якості найбільш поширених не тільки серед представниць жіночої статі, але і чоловічого. Також компанія займається виробництвом дитячої лінійки косметичних засобів, представлених в Avon каталог грудень.

Факти

Avon — компанія, яка має досить дивовижну історію. Її відкриття відбулося ще в 1886 році, коли торговець книгами – Девід МакКоннелл вирішив продавати книги з невеликим презентом у вигляді маленького флакона духів. Однак такий бізнес несподівано став приносити хороший дохід, тому до 1939 року компанія отримала свою назву, а її продукція була представлена більш ніж в 100 країнах.

Цікаво, що в період Другої світової війни компанія займалася виробництвом не тільки парфумерії, а й випускала військові спорядження, фармацевтичні препарати, які активно відправлялися на фронт. Сьогодні ж в Avon katalog grudzień представлено широке розмаїття косметичних засобів для жінок, чоловіків і дітей, для різних частин тіла, для різних вікових груп.

Незважаючи на те, що компанія заснувалася більше 100 років тому, вона продовжує залишатися світовим лідерем у сфері прямих і оптових продажів. Сьогодні компанія налічує порядком 7 мільйонів представників і клієнтів по всьому світу.

Історія розвитку

Свій початок компанія Avon бере в 1886 році. Саме тоді американець Девід МакКоннелл створив парфумерну компанію, яка в 1936 році отримала назву Avon. Спочатку компанія базувалася на виробництва парфумерії. Духи створювалися на основі п’яти ароматів – фіалки, гіацинта, конвалії, білої троянди і геліотропа.

До 1941 року компанія має 10,8 мільярдів доларів продажів. При цьому, компанія починає займатися виробництвом протигазів, жерстяних коробок, каністр, предметів військового призначення.

З 1954 року продукція Avon починає виходити за межі вітчизняного ринку, поступово з’являючись на прилавках Північної Америки, Мексики, Англії, Австралії, Італії, Іспанії, Франції та інших держав.

Паралельно з парфумерією бренд також починає виробляти косметичні засоби, призначені для догляду за шкірою, волоссям, руками, для створення макіяжу. З 1993 року Avon починає працювати на рівні оптових продажів, що дозволяє досягти показника більше 4 мільярдів доларів чистого доходу підприємства.

Похожие статьи
Добавить комментарий

Капча загружается...