Корисні поради щодо вибору стрейч плівки для пакування: яким вимогам вона має відповідати

14.12.2023

Плівки стрейч є матеріалом, який затребуваний у різних галузях промисловості.

Ним користуються для пакування товарів та вантажів, їх захисту від негативних факторів навколишнього середовища. Якісна стрейч плівка ефективно справляється зі своїми завданнями, не підводить у різних умовах експлуатації. Вам варто ознайомитися з її видами, щоб підібрати найкращий варіант.

Машинна стрейч плівка

Матеріал застосовується на спеціалізованому устаткуванні для пакування різних вантажів. Міцність стрейч плівки відмінна, вона добре розтягується. Саме тому вантаж під час транспортування буде надійно захищений. Вибирати машинну стрейч плівку потрібно, орієнтуючись на тип вантажу та його вагу, розміри та умови перевезення. Матеріал має бути товстим та міцним, якщо товар важкий.

Ручна стрейч плівка

Нею користуються для того, щоб упакувати вантажі вручну. Стрейч плівка має меншу міцність і розтяжність. Проте за правильного використання вона забезпечить максимально надійний захист товарів. Якщо вантаж невеликий та легкий, достатньо тонкої плівки. Матеріал не підведе в різних умовах використання, оскільки він має високий рівень якості.

Переднатяжна стрейч плівка

Продукція відрізняється наявністю спеціального покриття, що забезпечує її попередню розтяжку. Завдяки цьому витрати на упаковку значно знизяться. Водночас ефективність транспортування зростає. Під час вибору такої плівки потрібно уважно вивчати документи на матеріал, щоб переконатися в тому, що він відповідає всім вимогам і правилам. Також необхідно перевірити репутацію бренду, щоб не витратити гроші марно.

Кольорова стрейч плівка

Ця продукція відрізняється яскравим та насиченим відтінком. Вона використовується практично для того, щоб позначити вантаж і легко знайти його надалі. Окрім цього, кольорова стрейч плівка захистить товари від крадіжки та несанкціонованого доступу. Під час вибору матеріалу орієнтуйтесь на цілі його використання. Наприклад, для захисту від крадіжки використовується яскрава та помітна стрейч плівка. Якщо потрібно просто визначити певні групи товарів, купуйте плівку різних відтінків.

Перегляньте сайт на вироби, щоб підібрати ту стрейч плівку, яка вам підходить. Вивчайте характеристики матеріалу та його особливості, адже це дозволить якісно впоратися із основними завданнями. Якщо ви вперше зіткнулися з таким питанням, то варто попросити поради у досвідчених консультантів спеціалізованого магазину!

Похожие статьи
Добавить комментарий

Капча загружается...