Як приготувати смачний удон: корисні поради та перелік необхідних інгредієнтів

07.10.2023

Японська національна кухня значно відрізняється від звичної української. Хоча є одна цікава страва — локшина з пшеничного борошна, що вибивається з загального ряду рисових та рибних продуктів.

Згідно з легендою, японці дізнались рецепт удону від буддійського ченця. Той стверджував, що удон — ідеальна їжа для тіла, розуму та духу. Та пригостив їх супом з шматочками вареного тіста, що на вигляд були дуже схожі на українські галушки. Пізніше японські кухарі надали тісту вигляд локшини. Знадобилось кілька століть, щоб страва стала незамінною на столі.

Замовити суші, роли, сети та Wok меню можна на сайті Onigiri. Удон від Онігірі стане саме тим поживним паливом для здоров’я та сили тіла й духу. Особливий спосіб приготування дозволяє зберегти корисні властивості та смак натурального продукту. Така локшина — легка і безпечна для фігури.

Рецепт Удона від Онігірі

Східний метод приготування страв спрямований на максимальне збереження природного виду та смаку продуктів.

Центральною стравою вважається суп, який подають в будь-який час: на сніданок, обід і вечерю. Знамениті суші, онігірі, моті готуються порціонно, страви містять рис, морепродукти та овочі.

В Японії популярними є 3 сорти локшини:

  • рамен, приготована на курячому чи рибному бульйоні;
  • соба, на гречаному борошні, яку їдять холодною разом з соєвим соусом;
  • удон — поживна страва, що подають окремо з овочами, чи додають в суп.

Локшину в Японії часто подають разом з бульйонами. В різних районах країни удон має інший вигляд за формою, довжиною та товщиною. Страву подають і холодною, і у дуже гарячому свинячому чи рибному бульйоні. Також їдять удон окремо від супів, але разом з соусами.

Адаптований рецепт удону від Онігірі містить такі інгредієнти:

  • локшина;
  • курка;
  • овочі: кабачок, морква, баклажан, болгарський перець;
  • соуси: соєвий, кисло-солодкий;
  • кунжут.

Доставка їжі до дому є популярною послугою. Замовити найкращі страви японської кухні можна на сайті Онігірі, та отримати їх швидко в Бучі та Ірпені. Калорійність страви Локшина готується з пшеничного борошна та води. Вона швидко вариться, та набуває об’єму.

Зазвичай продукт поєднують з куркою та овочами, або з морепродуктами та соусами. Калорійність 100 г локшини складає 337 ккал. В готовій страві відсутні жири у вигляді рослинних олій. Удон — страва, що легко засвоюється організмом. Японська їжа рекомендована тим, хто худне, займається спортом, має великі розумові навантаження. Комплекс корисних речовин, що містять овочі та локшина, насичує енергією, підтримує м’язи, дарує добрий настрій.

Похожие статьи
Добавить комментарий

Капча загружается...