Чому варто звернутися до Marta Flowers, якщо ви хочете замовити квіти

19.12.2023

Найбільш традиційним і затребуваним подарунком є букет квітів. Це найбільш виразний спосіб показати свої почуття, або відзначити свято, пам’ятну дату.

Щоб піднести презент до потрібного часу і дати, пропонується доставка квітів на https://www.martaflowers.kiev.ua/.

Основні варіанти подарунків

Магазин «Marta Flowers » на своєму інтернет-сайті пропонує наступні варіанти послуг:

  1. Продаж готових букетів, або складання композицій на замовлення. Зазвичай варіанти цього типу містять від 19 до 51 рослини, проте можна замовити букет, де кількість квітів досягає 101. Також можна вибрати форму композиції, її аранжування рослинами і декоративними предметами.
  2. Весільні букети також можуть відрізнятися за кількістю квітів, враховувати характер свята. Є безліч варіантів букетів нареченої.
  3. Букети в коробці, це приклади композицій, які вручаються в особливих випадках. Це може бути привітання начальника або колег по роботі, КОЛЕКТИВНЕ підношення на весіллі або дні народження. Вони можуть служити також оформленням заходу.
  4. Гелієві кулі можуть бути подарунком, супроводжуючи букет, або використовуватися в якості декоративного оформлення свята.
  5. Існує безліч форм і відтінків, які підходять для конкретних випадків.
  6. Подарунок у вигляді в’язаної іграшки, це спосіб зробити презент більш оригінальним, надати йому особисті мотиви і вкласти певні почуття.

Компанія пропонує вже готові варіанти, або може створити композиції за індивідуальними замовленнями. Доставка здійснюється по Києву, транспортування в передмістя столиці потрібно додатково оплатити в залежності від відстані.

Також додаткової оплати вимагає вказівка конкретної дати і часу вручення. У звичайних ситуація доставка здійснюється безкоштовно протягом двох годин після замовлення.

Гідність

Великий вибір букетів, свіжість квітів і якісна аранжування композицій виділяють продукцію «Marta Flowers». Флористи приділяють велику увагу найдрібнішим деталям, в букеті відсутні пом’ятості і зів’ялі елементи рослин.

Доставка Оперативна, при перевезенні враховуються погодні умови, щоб рослини не постраждали.

Є можливості проконсультуватися з фахівцями магазину, щоб підібрати найбільш оптимальний букет з урахуванням статі і віку людини, його смаків, положення. Є безліч варіантів оформлення букетів, що враховують привід, за яким він підноситься, і запити замовника.

Похожие статьи
Добавить комментарий

Капча загружается...