Головні переваги дитячого табору Едельвейс: чому він точно сподобається вашій дитині

13.05.2023

Літо – час для насиченого відпочинку, яскравих емоцій, незабутніх вражень.

Найкращий спосіб організувати дозвілля дитини в літні місяці із задоволенням і користю — відправити його в літній табір Едельвейс. Можна дізнатися більше про табір на https://akwatur.com/sanatorium/dityachij-tabir-edelvejs/.

Опис

Табір Едельвейс розташувався у Карпатах у селі Орявчик. У таборі працює згуртована команда інструкторів з великим досвідом роботи з дітьми. До кожної дитини підбирається індивідуальний підхід, враховуються її особистісні особливості та переваги.

Співробітники табору – це не суворі вихователі, а друзі, з якими можна спілкуватися на будь-які теми, запитати поради у складній ситуації, розповісти про проблеми та переживання.

Програма відпочинку в таборі Едельвейс побудована таким чином, що нудно не буде жодній дитині. Співробітники табору знають, що цікаво та потрібно дітям, організують активний відпочинок із відтінком екстремальності. При цьому всі вимоги безпеки дотримуються дуже ретельно. Рівень екстриму в розвагах дозується таким чином, щоб діти отримали захоплюючі враження, ні на секунду не наражаючись на небезпеку. Всі інструктори в Едельвейсі — професіонали високого рівня з досконалою спортивною підготовкою.

Відпочиваючи у таборі Едельвейс, кожна дитина отримає стільки яскравих вражень та позитивних емоцій, що такого заряду вистачить на цілий рік.

Розміщення

Варіанти розміщення у таборі пропонуються у 4 видах, кожен з яких дозволяє дитині відчути дух пригод:

  1. Приміщення із стилі Дикого Заходу нагадує про ковбоїв та безкраї прерії. Це двоповерхова будівля із просторими кімнатами у стилі лофт. Всі зручності є у кожній кімнаті. Місткість кожного номера складає до 6 осіб.
  2. Кибитки нагадують своїм візом переселенців часів Дикого Заходу. Це намети площею близько 13 м2, з високими стелями (3,5 м).
  3. Стеля такої кибитки представлена вологонепроникним тентом, який служить надійним захистом від опадів, вітру та сонця. У кибитку ведуть стандартні дерев’яні двері. Вентиляційне вікно дозволяє провітрювати приміщення. У кожному такий кибитке розміщується до 4-х двоярусних ліжок, тобто. Місткість становить до 8 осіб. Намет обладнаний світильниками, розетками, полицями для одягу. Дітям, що мешкають у кибитках, доступні санвузли та душові на території табору.
  4. Тіпі — можливість відчути себе індіанцями, оселившись у традиційному житлі корінних жителів Америки. Ці намети площею до 32 кв м розташовуються на спеціальних майданчиках, щоб підлога не торкалася поверхні землі. На підлозі постелено ламінат та багатошаровий утеплювач.
  5. Геодезичні бані – намети сферичної форми площею 36 кв м кожна.
Похожие статьи
Добавить комментарий

Капча загружается...