Основні характеристики нової Honda Civic Sport: що треба знати

03.08.2022

​​Новий Honda Civic Sport — незалежний та динамічний автомобіль.

Стильний інтер’єр, нові функції – все і не тільки це можна побачити у новій Honda Civic Sport. Доступна у двох версіях, модель запозичила дизайн у компактного спортивного автомобіля Civic Type R і поєднує першокласні ходові якості й функціональність Civic з особливо динамічним зовнішнім виглядом.

Спортивний дизайн

Новий варіант моделі посилює неповторний дизайн Civic додатковими передніми та бічними спідницями, заднім дифузором та непомітним заднім спойлером – додатковими деталями, за допомогою яких Honda віддає шану давнім традиціям марки в автоспорті. Новий Honda Civic Sport -17-дюймові легко сплавні диски із чорним рояльним лаком – ще одна особливість Civic Sport. Повністю світлодіодні фари та світлодіодні денні ходові вогні підкреслюють привабливий зовнішній вигляд, який буде характерний для всього модельного ряду наступного модельного року. Колірна палітра доповнена новим привабливим лакофарбовим покриттям «Obsidian Blue».

Нові елементи дизайну в інтер’єрі

Інтер’єр Civic Sport також відрізняється низкою особливих функцій на додаток до тих новацій, які з’являться в модельному ряду в ході зміни модельного року. Сидіння, кермо, важіль перемикання передач і обробка дверей в комплектації Sport Line мають червоний декоративний рядок, а педалі з перфорованого алюмінію демонструють спортивний стиль. У стандартну комплектацію входить інформаційно-розважальна система Honda Conect із радіо Dab та інтеграцією смартфонів через Apple CarPlay та Android Auto. Камера заднього виду також входить до системи. Новий Honda Civic Sport переконливе поєднання спортивної привабливості, якості та ефективності нового Civic Sport Line поєднується з високоефективним та потужним 1,0-літровим трициліндровим двигуном із турбонаддувом, яким Honda оснащує новий варіант моделі. Vtec Turbo виробляє 93 кВт потужності та 200 Нм крутного моменту, потужність передається або через шестиступеневу механічну коробку передач, або через автоматичну Cvt, оснащену під кермовими пелюстковими перемикачами.

Як і всі інші моделі Civic, новий Civic Sport пропонує високий стандарт активної та пасивної безпеки, що допомогло автомобілю отримати найвищі оцінки безпеки. До них належать, зокрема, системи активної безпеки та допомоги, які японський виробник пропонує під терміном Honda Sensing. Новий Honda Civic Sport має систему запобігати зіткненням з асистентом гальмування, адаптивний круїз-контроль, активну систему попередження про сходження зі смуги руху та систему розпізнавання дорожніх знаків входять до стандартної комплектації. У топовій комплектації на борту також є помічник сліпих зон, включаючи асистент для паркування. Автомобілі з автоматичною Cvt також оснащені помічником руху в пробках, який автоматично слідує за автомобілем, що йде попереду на низьких швидкостях.

Похожие статьи
Добавить комментарий

Капча загружается...