Які серіали від Netflix дійсно варті вашої уваги: перелік найцікавіших з них

08.02.2023

Netflix випускає цікаві серіали вже близько десяти років. Більшість із них стають дуже відомими, залучають величезну глядацьку аудиторію.

Можна вибрати серіали на Podobaika.com, щоб провести час за переглядом захоплюючого кіно.

ТОП серіалів Netflix

Фахівці обрали найрейтинговіші серіали Нетфлікс, які переглянула найбільша кількість глядачів:

  1. Гра в кальмара – один із найпопулярніших серіалів Нетфлікс на даний момент. Його сюжет розповідає про незвичайні ігри, учасники яких ризикують життям у боротьбі за великий грошовий приз.
  2. Останній танець – короткий документальний серіал про зірок бейсболу. У ньому розповідається про непростий шлях Майкла Джордана та історію легендарних Чикаго Булз.
  3. Корона – історичний серіал про Єлизавету Другу. Рейтинг цього серіалу сягає рекордних показників на всіх платформах. Щонайменше сто мільйонів сімей подивилися Корону.
  4. Дуже дивні справи – справжній скарб для любителів жахів та наукової фантастики.
  5. Аркейн — анімаційний серіал з мотивів відомої гри.
  6. Озарк – багатосерійна кримінальна драма. Фінансовий консультант, який працював на могутнього наркобарона, тепер має погасити свої борги перед босом.
  7. Відьмак – це популярна історія про героя-вбивцю чудовиськ. Полювання на монстрів – його професія, яка дає непоганий дохід.
  8. Сексуальна освіта – серіал про підлітків, їх проблеми, складнощі у взаєминах і перше кохання.
  9. Нарко – серіал про життя легендарного наркобарона Пабло Ескобар. У серіалі описуються реальні злочини.
  10. Кінь БоДжек – мультиплікаційний серіал про коня, який веде цілком людський спосіб життя. У серіалі торкаються багато актуальних для суспільства проблеми: нерозділене кохання, депресія, алкоголізм.
  11. Хід королеви – дуже популярна історія про дівчину – шахового вундеркінда. Дія відбувається у 50-х роках.
  12. На шляху до небес – драматичний серіал із Південної Кореї. У центрі сюжету хлопець-аутист, що залишається один після смерті опікуна. Його новий опікун – людина з кримінальним минулим, має довести, що повністю виправилася, щоб оформити опіку офіційно.
  13. Темрява – драматичний серіал із Німеччини. Після зникнення двох дітей у місті починають випливати зловісні таємниці минулого, загадкові зв’язки між чотирма сім’ями, пов’язані з подорожами у часі.
  14. Мисливець за розумом – серіал про діяльність агентів ФБР, які працюють із серійними вбивцями.
Похожие статьи
Добавить комментарий

Капча загружается...