Технологія монтажу металевих огорож: з яких етапів складається процес

23.12.2021

Сьогодні дуже важливо, щоб огорожа території була надійною. При цьому не всі готові за неї платити великі гроші.

Найкращим вибором господарів є огорожі металеві, ціна Київ і інших регіонів на які є приємною, а якість – відмінною. Можливо обрати будь-який колір огорожі, що також важливо. Металеві огорожі найчастіше виробляються зі штахетника дугоподібної або прямокутної форми. Головними перевагами такого паркану є:

  1. Надійність. На матеріал наносять полімерне або оцинковане покриття, що сприяє його захисту від корозії. Завдяки цьому паркан просто вимити від бруду або пилу.
  2. Естетичність. Така огороже зможе максимально підкреслити смак господаря.
  3. Тривалість служби. Паркан з металу дуже стійкий до різноманітних неприємних факторів: перепади температури и корозія, сонячні промені.
  4. Практичність. Подібна огорожа може надійно сховати територію від сторонніх поглядів та вторгнення.
    На вартість подібної конструкції впливає її висота та ширина, тип профілю. Найчастіше господарі встановлюють конструкцію, яка має висоту в 2 метри. Але можливі варіанти в межах 1,5 – 2,5 метра.

Монтаж складається з кількох етапів, а саме:

  1. Розмітка території. Для цього потрібні шнурок і кілочки, рулетка. Кілочки встановлюються по кутах огорожі. А також в місцях знаходження воріт та калитки.
  2. Монтаж стовпів. Кутові стовпи встановлюються першими. Між ними слід натягнути капроновий шнурок та розмітити місця знаходження інших стовпів. Крок має складати 2,5 метри. Глибина занурення – 1,2 метри. На стовпи слід встановити заглушки з пластику. Це допоможе уникнути попадання всередину опадів.
  3. Занурювання можна проводити бетонування або забивання, а також бутованієм щебеня з фракцією від 5 до 20 міліметрів. Останній метод можна використовувати для землі любого типу.
  4. Кріплення поперечки на зварювання. В залежності від висоти огорожі та побажань власника їх кількість може складати 2 – 3. Вони відносно одна одної приварюються паралельно. Далі зварні шви слід зачистити та обробити за допомогою фарби для антикорозійного захисту.
  5. Після на поперечини кріпиться сама огорожа.
  6. Монтуються ворота з хвірткою.

Огорожа може кріпитися з одної або з обох боків від поперечини. Кріплення слід проводити на саморізи по металу, які забезпечать надійне з’єднання матеріалів. Таку огорожу можливо красити в бажаний колір після монтажу, що є значною перевагою.

Похожие статьи
Добавить комментарий

Капча загружается...