Invitatii de nunta: idei de design si crearea

04.06.2020

Ceremonia de nunta ia de la oameni o multime de efort, timp si emotii. Trebuie sa se gindeasca si sa se pregateasca o multime de varietate de piese.

?n aceast? zi, totul trebuie sa fie perfect. De mare importanta ?n treburile de nunta are decorarea. Este important de a ?ncepe de formare cu invitatii pentru oaspeti. Alege o optiune de proiectare si comanda de invitatii de nunta poate fi direct pe invitatii nunta ieftine, specializate pe astfel de parafernalia solemna.

Actualitate idei

?n prezent exista o mare varietate de variatii ce tin de perfectarea invitatiilor la nunta. Puteti alege stilul din aceste soiuri:

  1. «clasic» — de obicei, aici se prevede respectarea elemente traditionale (de culoare alb, pastel nuante delicate, mici accente ?n forma de aur si de argint, minimalist design); «art nouveau» — este deosebit de relevanta aceasta optiune, ?n cazul ?n care nunta este planificata ?n stil high-tech, cu un strop de motive urbane, concis si simplitate, si?n acelasi timp, claritatea contraste;
  2. «rustic» — ?n caz contrar, este numit stil rustic, ?n cazul ?n care avantajul este dat de naturalete, natura, naturale, materiale, utilizarea de plante salbatice, asprime ?n factura, preferinta inul, finul, burlaul si bumbacul; «provence» — aici este viu exprimata moale , blind si culorile pastelate, in forma de lapte, crem si nuante de masline, cel mai popular este considerat a fi culoarea violet si liliac;
  3. «scandinavia» — o op?iune excelenta pentru o nunta in timpul iernii, principalele trasaturi sunt frumusetea naturala a naturii, mediului de materiale, preponderenta bej, gri si tonuri de masline; «chebbi-chic» — de altfel, acest stil este numit «saracacios» chic, stralucire, ?n momentul obiceiul de a folosi dantela, margele, funde, statuete, obiecte de anticariat, articole de vintage;
  4. «retro-vintage» — aici caracterizat prin prezenta de o abundenta de dantela, numarul minim strase si paiete, o multime care curge tesaturi ?n nuante de bej, gri-roz si nisip=galben; «boho» — asa-numita boem chic, intrata ?n moda de nunta este relativ recent, ?n cazul ?n care ?ntr-un decor de obiceiul de a folosi astfel de elemente diferite, cum indiene amulete si culturale detalii hippie, paleta de culori este foarte versatil.

Procesul de creare

Cind creati invitatii puteti utiliza designer de hirtie, transmiterea directa estetica si frumusetea ?n detaliu. Aici cel mai bine se simte textura, culoare, prin senzatii tactile. De obicei, acest tip de hirtie este vindut exclusiv ?n specialitate de locuri (mici departamente, magazine).

Похожие статьи
Добавить комментарий

Капча загружается...